orang sedang baca :)

Monday, May 30

Busy Week Huh..

Rabu malam lepas aku kena ke rumah bakal pengantin untuk bubuh inai.. heesshhh.. mana nak cari pengapit macam aku ni.. tugas pengapit pakej sekali dengan tukang buh inai.. ada ka patut??? hahaha.. tengok je la gambar.. malas dah aku nak type..









Khamis minggu lepas aku kena attend satu seminar dekat area seberang jaya.. seriously aku memang tak tau langsung jalan kat area seberang.. terpaksa la mintak tolong pada colleague aku jalan nak ke sana memandangkan dia tinggal kat area sana.. pagi tu, walaupun dengan bantuan map yg aku lukis, aku still guna alat membantu aku yg kedua.. iaitu CIK GPS... mana la tau tiba-tiba sesat ke.. sediakan payung sebelum hujan bak kata orang tua-tua..


dan akhirnya, aku sampai jugak.. senang jugak nak cari tempat seminar ni.. alhamdulillah! hehehe.. sepanjang berlangsungnya seminar ni.. aku asyik menguap je.. ditambah plak dengan aircond yg sangat-sangat kuat.. terasa macam kat kutub pun ada.. penceramah tah apa-apa.. serious je.. langsung takda unsur2 lawak.. mau tertidur aku dibuatnya.. aku tengok Siti pun dua kali lima macam aku.. kira orait la kan.. ngahahaha.. makan plak sedap.. tak sia-sia pergi.. dapat makan free.. makanan hotel lagi hokay... so enjoy the pictures je la k.. =)






sempat lagi beli ice belnded cool blog.. haha!

No comments: