Wednesday, May 4

kaki wayangkah aku?

percaya atau tidak.. aku sememangnya seorang kaki wayang.. ada saja cerita yang best aku dan kawan-kawan yg juga kaki wayang akan pergi menonton sama-sama.. tapi sejak sebulan yang lepas.. aku langsung tak berpeluang nak tengok wayang atas sebab fulus tak berapa nak ada.. dah kena tangguhkan dulu niat aku.. sigh! so selepas membuat beberapa kajian.. bulan mei memang banyak cerita yang best-best keluar.. aku dah target cerita apa yang akan aku tengok untuk bulan mei ni.. hehehehe...

cite ni baru je keluar.. sempat lagi kalau nak tengok..

akan ditayangkan pada 12 mei

akan ditayangkan pada 26 mei

akan ditayangkan pada 19 mei

so ini adalah antara cerita-cerita yang aku target nak tengok.. yang lain-lain tu macam nur kasih the movie, 2 fast 2 furious 5, dan yang sewaktu dengannya aku tak berapa minat.. dan aku akan beli balik cd cerita-cerita yang pernah terlepas tengok bulan lepas macam senjakala n penunggu istana.. dah keluar cd ke belum ek? hehe

2 comments:

E.K said...

besssstttt , tp duit xdaa ;((((

Misz Farah said...

adoii.. takkan la setakat rm10 nak tengok wyg pon takder? :|