orang sedang baca :)

Sunday, May 18

Be like them???

Assalamualaikum..

Okay, tajuk tak ada kena mengena. It's already Sunday. Cepat betul masa berlalu. Sekejap lagi dah kena balik ke Penang. Esok dah start kerja. Macam tak cukup masa je nak luangkan bersama keluarga. Hari pun asyik hujan je. Nak buat aktiviti riadah pun tak dapat. Semalam mama ajak ke Simpang Pulai. Suka benor mama pergi kedai rm2 tu. Maklumlah semua benda harga rm2. Aku ikutkan aje.

Sampai situ, bukan mama je gila beli barang. Dengan aku sekali jadi gila sekejap. Barang-barang make up pun rm2. Yelah, kualiti tak sebagus yang mahal. Tapi kalau sekadar nak beli dan conteng-conteng muka bila masa bosan bolehlah. Dan itu pun aku borong. Oh my money! T-T

Aku pun dah lama tak jumpa anak buah baru. Sekarang Aqil dah 3 bulan. Comelnya awak sayang! Dah lama Acik Farah tak jumpa. Dah besar dan panjang awak ye! Nanti Acik Farah beli baju lagi buat awak ye. :) Bila tengok baby orang, mulalah perasaan nak ada anak sendiri tu timbul. Bilalah agaknya waktu itu akan sampai? Hihi. Hanya mampu berdoa. :)

Mohd Aqil, 3 bulan :)

Bila tak ada kerja. Maka ini hasil lepas mencongteng muka sendiri.
Ada sedikit peningkatan selepas belajar make up dari budak kebudayaan.
Teheeee! :D


Throwback 16 Mei 2014. Gambar dari kamera orang lain.



No comments: