orang sedang baca :)

Monday, August 22

Merepek # 1

adoyai.. kenapa aku sangat teruja menanti hari sabtu ni? cepat la hari sabtu! rasa macam lambat je waktu bergerak.. datang office pun takda kerja sangat.. datang office online je kerja aku.. sampai satu tahap yang aku rasa sangat bosan..

korang dah shopping raya? bagi yang kerja dengan kerajaan seronok la sebab masing-masing dah dapat bonus.. gaji pun tak lama je lagi.. dua hari lagi dapat.. pastu shopping lagi.. last-last aku yang tekanan sebab ikut housemate aku pergi shopping raya.. aku sekadar boleh telan air liur.. sangat tak adil.. T-T

bila la agaknya bos aku nak kasi gaji + bonus.. comfirm 26hb ni.. lambatnya! aku pun nak shopping raya ni.. macam-macam dah aku plan nak buat nanti.. salah satunya adalah rebond rambut aku.. haha.. dah tak sanggup aku tengok rambut aku yg macam kak limah.. tula.. gatal sangat nak buat perm.. jaganya tak tau.. last-last kak limah la jadinya.. plus aku nak kasi budak kat rumah aku jealous, gelakkan rambut aku kannn??? hah tungguuuuu! LOL

p/s: aku menaip ni sebab aku bosan.. dah mati akal tak tau nak buat apa kat office ni.. lagi 2jam setengah baru boleh balik.. puihhh~ jadi aku namakan entry aku yg merepek ni sebagai merepek #1.. akan menyusul pulak yg kedua.. tunggu!

No comments: