orang sedang baca :)

Tuesday, July 5

SeOul Garden idamanku selalu!





hello hey hoo.. lama tak update kan? hihi.. kadang² buka je dashboard kononnya nak update.. last² terbiar macam tu je.. update nya tak juga.. hari jumaat lepas aku dan kawan² ada buat reunion kecil-kecilan.. sempena sorang BFF aku yg dah nak berpindah ke KL 6/7/2011 ni.. sobs sobs.. tak dapat dah aku nak berhuha-huha dengan dia bila waktu lunch.. so just enjoy the pictures yah! =)


manusia² yg tamak haloba.. hahaha!

ambek lagi weh.. bayaq mahal ni...!

hasil kreatif puan Shakie.. *tangan di dada, mata ke atas*

macam tak pernah tengok fishball.. hahaha!

udang . salad . ???

udang . kepah . peace yawww!

acara siapa makan paling lahap..! hahaha

singgah toilet sat.. buang sikit.. pastu sambung mkn lagi.. errkk??


seoul garden juga kami jadikan tempat bersolek yer..
harap maklum!

hasil setelah disolekkan dengan eyeliner kajal..
bini tabliq dengan tahi lalat buatannya..
hahaha!

7 orang makan.. total rm193.80..
tax dgn service charge almost rm30..
berbaloi tak? =.="

snap semua sekali before balik.. <3

dapat big apple donut sempena my birthday hari tu..
woot wOoottt..!!!

  untuk siapa² yg nak makan di seoul garden..
disarankan korang check dulu price di sini..
nak murah sila gunakan student card anda.. 
macam yg kami buat.. siap dapat minuman free..! 
minum la sampai muntah! hahaha!


No comments: